divendres, 3 de desembre del 2010

Curs de galetes de Halloween

A finals d'octubre,  la Carmeta, de cuinetes i cosetes, va organitzar un curs de decoració de galetes de Halloween. Ja que ha havia fet el curs de cupcakes amb ella, no m'ho vaig pensar 2 vegades, malgrat el curs fos un diumenge al matí i hagués d'estar a Barcelona a les 9.00h.

Galetes Curs Halloween
Podeu consultar més detalls de com va anar tot de bé al blog de la Carmeta . Un cop més ens ho van passar genial i vaig apendre tot un munt de coses, ja qeu mai avans havia treballat amb la glassa.

Poc després va ser el meu aniversari i vaig portar a la feina les meves primeres galetes decorades. Ni que dir qeu les qeu més éxit van tenir són les dels culets. (que vaig fer amb motlles de cor, traient-li la part inferior).
Malgrat no tenir els estris necessàries per fer-les i haver sofert el boicot de diversos nens en el procés de decorar-les. (Vaig sortir un moment del menjador, havent dit qeu es podien menjar unes quantes galetes que tenia apartades i un cop van acabar amb aquelles van atacar les qeu tenia en procés de decoració, tot en una fracció de temps minúscula, encara que he de dir que em va encantar que les trobessin tan bones, com per fer-les desapaeixer panxa endins)  van quedar suficients galetes per a tots els companys i l'aspecte prou digne.


 
 



 
template by suckmylolly.com