dijous, 19 de maig del 2011

Fondant Guitarra

Hola,

A principi de setmana va ser l’aniversari de la Patri.
La seva mare em va encarregar un pastís dels que jo anomeno “de xocolata amb xocolata” i de alguna cosa relacionada amb la música. “Una guitarra seria genial” va dir.
Així, doncs, aquí està la guitarra!!

Fondant Guitarra
La decoració va ser més sencilla del que havia previst, o sigui que genial.!
El cos de la guitarra estava forrat emb un fondant de color marró claret, i amb una mica més de colorant marró i unes culleradetes de Cointreau, li vaig intentar dibuixar les vetse de la fusta.

Els trastes (si es diuen així) els vaig fer amb fondant gris i amb una mica de purpurina platejada vaig mirar de donar-li la brillantor que havíen de tenir.

El problema el tenia amb les cordes. Volia fer un pastía que fos 100% comestible però no tenia molt clar com fer les cordes. Amb glassa em feia por torçar-me i que ja no tingúes solució, amb xocolata, estaba segura que s’em trencaríen, amb fondant no veia viable fer una tira tan llarga i prima, així que per casualitat vaig entrar en una botiga de “xuxes” amb el meu fill, i allà estàven els discos de pegadolça esperant a ser desenrotllats amb compte.

El pastis era un  MSC amb xocolata blanca i almívar de cacao, farcit de garnatxe de xocolata negra ( o sigui de “xocolata amb xocolata”)

M'alegro que us agradés!!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que la Patri, va disfrutar moltíssim amb aquest concert tant dolç.
Aquí teniu una simfonia de sabors que a tothom li agradaria saborejar hmmmmm.
Digna d´en Paco de Lucía.

r/m

 
template by suckmylolly.com