divendres, 9 de desembre del 2011

Galetes Nadal 2011




Primeres galetes de Nadal.

Ja tornem a ser als volts de Nadal!!.

Aquestes són les primeres galetes d’aquest Nadal (amb la qual cosa ja hi ha l’amenaça ímplicita d’una segona tanda mínim!!)

Com podeu veure es tracta de les formes típiques de Nadal (Arbres, campanes, estrelles i hi he afegit cors), i dels colors que no sé per quin motiu s’identifiquen més amb aquestes festes: vermells i verds, els grocs i blancs de les estrelles.
Galetes de Nadal

Les galetes son de mantega amb canyella i la glassa amb aroma de llimona. Els spinkles d’estrelleta són de la casa Vahiné. A les galetes de Flocs de neu, hi he afegit purpurina comestible a la glassa de delinear per a que tinguessin una mica de brillantor.


 
Algunes galetes tenen un foradet, que vaig fer abans de coure-les, per a poder-hi possar un fil i penjar-les de l’arbre. Això sí, l’arbre de dins de casa!

Espero que us agradin.
Galetes Nadal

3 comentaris:

Karma ha dit...

Son xulísimes, jo vaig fer unes l'altre dia però no per mi jeje a veure si faig la segona tanda!! Bon Nadal guapa!! petons

Pastissos i més ha dit...

Gràcies Karma.

Un bon i dolç´Nadal per vosaltres. Petons.

lourdes

Anònim ha dit...

És el que té Nadal, que et van sortint coses màgiques de les mans i s´emcampen per la casa, la familia, els amics, els amics dels amics... i tot s´omple de petites grans ilusions amb totes les formes somiades prop de l´arbre.
Et felicito amb orgull.
r/m.

 
template by suckmylolly.com