dimecres, 16 de maig del 2012

Cupcakes Angry Birds


Hola ,

Ja que aquest diumenge al matí el tenia bastant lliure, (el primer en moltíssim temps) vaig decidir fer uns cupcakes per a donar una sorpresa als nens. 

Volia que fossin alegres i divertits, així que em vaig enrecordar d’una samarreta molt colorida que té el meu fill gran amb imatges dels Angry birds, i ho vaig tenir clar.
Cupcakes Angry Birds

Aquest ha estat el resultat. He de dir que abans de fer els cupcales vaig haver de passar bastanta estona mirant imatges d’aquests ocells, doncs no tenia massa idea de quina fila feien.

M’ho vaig passar molt bé fent els becs enfadats i l’expressió de la cara, ja que sempre faig  imatges més felices i va ser molt divertit canviar de registre per un cop.. 

Espero que us agradin. Ells van tenir clar de seguida, quin ocell seria el primer en desapereixer: el negre (segons el meu vocabulari), o la bomba (segons el seu)

3 comentaris:

Karma ha dit...

Hola guapa! T'han quedat xulísims!! Com agraden aquests ninos als petits i no petits.. Els meus no em deixen el meu móvil per culpa d'aquest joc!! Jaja
T'han quedat perfectes!
Petonsssss

Rosa ha dit...

Estic una mica desentrenada amb els personatges dels dibuixos animats, però aquets ocells són simpatiquíssims, quina sorpresa deurien tenir els nens.!!

Pastissos i més ha dit...

Moltes gràcies!!

i tant que agraden als no tan petits! ijo sense saber jugar-hi...

 
template by suckmylolly.com