dijous, 28 de juny del 2012

Pastís Lleó


Fondant Lleó
La Consu em va demanar un pastís per a celebrar el seu aniversari amb els companys de feina. 
Com sol passar no tenia molt clar com el volia, i vaig començar a tremolar per que em temia que el vulgués del Barça, que n’és molt fanàtica, i clar 3 pastissos seguits del Barça (Aquest, el del Bob Esponja i el de l'escut) ja hagués estat massa!.,
 Ens varem deixar uns dies per rumiar-hi i sorprenentment va dir que no el voia del Barça, per que és el que tothom s’esperaria, així que com que el pastís de la mona li havia fet molta gràcia, volia un pastís de Lleó, doncs és el seu horoscop. 

Si no us quadren les dates no us extranyeu, la Consu fa anys a l’agost, però celebra el seu aniversari amb les companys de feina al juny, doncs treballa en una escola i no és plan de quedar-se sense celebració!

Aquest és el pastís del lleó que he preparat. Pel dibuix de la cara em vaig inspirar en el blog fantàstic Cakespalma. Però per la melena, després de provar primer amb tires de fondant enmanrenyades, no em va agradar el resultat, i s'em va ocòrrer fer  servir un set de talladors de fulles que tinc i vaig tallar fulles de 2 colors i 2 mides diferernts, i les vaig anar enganxant al voltant del pastís, Va ser la part més divertida del pastís.

Moltíssimes Felicitats Consu, i gràcies per tot!!!


1 comentaris:

Rosa ha dit...

Poc es pensaria el lleó que seria cruspit pels humans, això sí, estava segur que com ell, es lleparien els bigotis.

Felicitas!!!!

 
template by suckmylolly.com