dijous, 25 d’octubre del 2012

Pastís Roses de Mantega


Bones,

Ja fa unes setmanes que vaig preparar aquest pastís per a celebrar l’aniversari de l’Eloi i de la seva mare, la Núria, però fins avui no he trobat un moment per a escriure aquest post.

 En aquesta ocasió el pastís no era de tipus infantil, i és que de tant en tant, també toca fer alguna cosa pensant en els grans, i no tenia temps per a fer 2 pastissos.(De nou problemes amb el temps!!)

 Malgrat, ser un tipus de pastís bastant diferent al que faig normalment, he de dir que el resultat em va agradar força, tenint en compte que he de millorar algunes tècniques.

 El pastís era un MSC, amb almívar de llimona i decorat en crema de mantega també amb un toc de llimona.

 Espero que us agradi.

dimarts, 16 d’octubre del 2012

Pastís Hambugueses

 

Bones , 

Hamburgueses de fondant
 
Fa uns dies la Sheila, una companya, em va comentar que uns amics seus es casaven i que havía pensat possar-lis el regal dins d’una hamburguesa, però clar, que si l’hamburguesa era de pastís molt millor. 

Sense molt de temps per a donar voltes al disseny, vaig preparar aquestes 2 “hamburgueses”, amb enciam, tomàquet i formatge de fondant, hamburguesa de pa de pessic de xocolata i panet de pa de pessic amb ametlles, farcits de garnatxe de xocolata. Poca carn per a tanta hamburguesa! 
Gràcies Sheila i moltes felicitats als nuvis. 

dijous, 4 d’octubre del 2012

Galetes "Racó de l'àvia"


Bones,
 La Eli i el Carles acaben d’innagurar una botiga on-line anomenda “El racó de l’avia” on es poden trobar articles artesanals ecològics i  productes amb un encant especial. Amb la intenció de recuperar els valors dels nostres perduts durant un temps dels nostres avis (Text de la pàgina web)
Em van preguntar si volia formar part d’aquest projecte tan interessant, així que evidentment vaig dir que sí.
Per a la inaguració de la botiga em van demanar que preparés unes galetes, però el tema no estava molt clar. Com sempre, després de donar-hi voltes, s’em va ocorrer fer un dibuix ovalat d’una iaia, imitant imitant una foto i un marc àntic
El resultat són aquestes galetes.
Vaig fer servir colors molt clars per donar la sensació que la foto estava una mica  descolorida i el blanc no el vaig tenyir per a que tingués aquell color que comença a groguejar.
Moltíssima sort en aquest projecte!

PREMI LIEBSTER




Aquest blog té el premi!



Premi Liebster
L'Anna de  Las Creaciones de Anna  m'ha otorgat un premi, que serveix per donar a conèixer els blocs amb menys de 100 seguidors.
Us deixo les instruccions per seguir aquesta interessant cadena de premis, que és una manera de compartir blogs poc coneguts:
 


 
 
Les regles del premi són:
  • Explicar 11 coses sobre tu
  • Respondre les 11 preguntes sobre tu
  • Triar 11 blocs i nomenar-los al post
  • Seguir a la persona que t'ha nomenat
  • Visitar tres blocs nomenats
 
Les 11 coses sobre mí:
1.- Tinc 2 fills que tenen l'habilitat de sorpendre'm i fer-me somriure cada dia.
2. Fa tants anys que visc en parella que la gent es sorpren.
3.  Treballo en una gran empresa (gran en número de treballadors í volum de negoci, només)
4. Parlo 5 idiomes (alguns millor que d'altres)
5. Quan cuino les hores em passen massa volant
6. Em llevo 1 hora abans que la meva familia, per a que em llevo sempre de malhumor i no m'agrada cridar. Un hora després de llevar-me sóc una persona molt tranquila.
7.  Em deprimeixen les ciutats, així que sempre que puc evito anar-hi.
8. M'he trencat un ós de la mà en 3 trossets.
9. Tinc un pèsim sentit de l'orientació.
10. Quan espero que s'obri un programa de l'ordinador, tinc el vici de desmontar i trencar clips d'oficina.
11 . El meu projecte inmmediat és tan complicat que millor no explicar-lo.


Les respostes a les 11 preguntes
  • Com et definiries? Responsable i coherent
  • Quin és el teu plat preferit? Les patates fregides de bossa  ;)
  • Prefereixes cuinar o que et cuinin? Cuinar. 
  • Quines son les teves postres preferides? Les postres de músic 
  • Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria? El formatge sense dubtar-ho
  • Quin és el millor viatge que has fet? Buff dificil de dir, però trio Lisboa
  • Quin és el millor restaurant en què has menjat? He tingut la sort de menjar en molts bons restaurants, però em quedo amb la Fonda Rosita (qué es com li diu la meva mare al seu menjador)
  • T'agrada més la carn o el peix? La carn.
  • Quin és el teu formatge preferit? Només un?? Doncs Gorgonzola.
  • Xocolata negra o amb llet? Negra
  • Quin és el pitjor plat que has provat mai? Les croquetes del Jordi, encara que amb els anys ha millorat molt la seva faceta culinària.

I finalment, els 11 blocs que otorgo el premi:

CAKEPOPS
 
Moltes gràcies Anna, i enhorabona pel blog !
 


 
template by suckmylolly.com