dimarts, 11 de març del 2014

Pastís Diana Tir amb arc

Hola,

Aquesta entrada es titula Pastís Diana, però es podria titular perfectament, Pastís a contrarellotge.
El Nil ha celebrat ja el seu 14é aniversari, i aquest cop li volia preparar un pastís relacionat amb el tir amb arc, doncs li agrada molt aquest esport (i ja ha bufat les espelmes en uns quants pastissos esportius: escalada, Snow, tir amb arc..)

La planificació del pastís era correcta. El vespre abans  de la celebració   ja tenia tots els ingredients preparats, pa de pessic, farcit, almívar, i vaig avançar més del previst, perquè el  ja el vaig cobrir  amb fondant.

La idea era quan els nens fossin a dormir, acabar la decoració, fer un arc, un arquer,  posar-hi el nom, els anys.... .Però sorpresa!! Un canvi de plans d’última hora, i el pastís havia d’estar llest en 30 minuts. Per haver-me vist per un forat!!! Semblava un d’aquest concursos de la tele, on tothom va amunt i avall corren!!!


Al final aquest ha esta el resultat!!  Hi falten molts dels detalls previstos, però per haver-lo acabat en un temps rècord, va quedar prou digne.


Moltes felicitats, xavalote!!!


1 comentaris:

Rosa ha dit...

El que compta és el carinyo amb que està fet i aquest pastís tè tonelades de il.lusió i amor, apart que havia de ser boníssim.
Felicitats cada dia als meus nèts i fills.

 
template by suckmylolly.com