dimarts, 1 de març del 2011

Mus de maduixa sense sucre

Hola,

La veritat és que tinc el tema del blog una mica abandonat. Però tot té una explicació que ja veureu més endevant.

Com que ja es poden trobar maduixes a les fruiteries a un preu “raonable”, fa uns dies vaig fer aquesta mus de maduixa sense sucre.
És un postre fàcil, ràpid i molt bo, i es tracta d’una versió del típic “maduixes amb nata”.
Posso la recepta: (per a 3 racions)
  • 150 gr de maduixes
  • 200 de nata líquida per a montar (35% min MG)
  • 80 gr de sucre o l’equivalent en edulcorant (líquid o en pols)
Com es fa:

Es netegen, tallen i trituren amb la batedora les maduixes. Si es vol s’en pot reservar les més maques per a decorar.
En una altra recicpient es monta la nata amb el sucre o l’edulcorant.
Es possa el puré de maduixes en un bol gran, (si no hem separat maduixes per a la decoració, podem guardar un parell de cullerades del puré per a donar-hi el toc final). S´hi afegeix la nata per sobre i es barreja amb compte amb una batedora de ma.
Ja només queda omplir el recipient on es vol servir amb la mescla, copes de gelat, de cava, gots de “zurito”…; decorar-ho amb les maduixes o amb el puré, i guardar-ho a la nevera fins el moment de servir-ho, mínim 2 hores.

Aquesta recepta és una mica especial per a mi, doncs amb la seva versió “light” , subtsituint la nata montada per clara d’ou, vaig guanyar, ara fa uns anys, un concurs dels supermercats Eroski i van grabar un programa de la tele on la preparava amb “l’ajuda” de la Mireia Carbó. Va ser una experiència molt interessant i divertida. Ah!, Ja vaig pagar als sicaris corresponents per a que el.liminessin totes les còpies del video dels arxius.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Una estrella molt refrescant que ningú deixarà al plat.

r/

 
template by suckmylolly.com