dijous, 28 de juliol del 2011

Pastís Body Barça

Bones,

La Mireia, em va demanar uns pastissos per la festa d’aniversari dels seus fills, el Pol i la Sheila.


Fondant Body Barça

El Pol ha complert 1 anyet!!. Quin luxe poder fer el primer pastís d’aniversari d’alguna personeta. I quina responsabilitat!!

Els seus pares em van demanar un pastís amb forma de samarreta del Barça, amb el seu nom i el número 1, semblant al que havia preparat fa un parell de mesos pel Jan. Jo els hi vaig suggerir que en lloc d’una samarreta, estaria bé un body, la idea els hi va semblar bona i aquí teniu el body del Barça.

El pastís era un MSC  amb garnatxe de xocolata, excepte les mànigues que eran amb Butter Cream de llimona i almibar de llimona. I és que vaig tenir un lapsus i aquest pastís havia de ser de llimona i el de la seva germana de xocolata, però sencillament em vaig equivocar i no va ser fins el moment de cubrir el pastís amb el fondant i un cop ja tenia acabat del de la Sheilal que em vaig donar conte del error. Per sort, encara em quedava pa de pessic i Crema de llimona, i com a mínim les mànigues sí que eren de llimona, per a que l’avi en pugués menjar!! Em va saber molt de greu L.

FELICITATS Pol!!

 
template by suckmylolly.com