dijous, 27 d’octubre del 2011

Fondant Guardia Urbana Homer

L’Antonio em va demanar si podia prepar-li un pastís, galetes o similara per a una festa.

Quan ho necessites?. D’aquí a 2 setmanes. Ah! Molt bé.

Per a quanta gent? Per a 75 persones. Uff!
Fondant Guardia Urbana Homer

Així que després de donar voltes que si millor galetes, que si millor patís, va acabar en un pastís.

El pastís en qïestió era per a repartir entre els nens que assitien a una festa organitzada per la Guardia Urbana de l’Hospitalet i sembla que va agradar tant el diseny com el pastís en sí.

La imatge me la va passar l’Antonio i jo la vaig adaptar a l’escut i a l’uniforme de la Guardia Urbana.

Mentres li donava voltes a com fer el pastís, el que més em preocupava per les dimensions era cubrir-lo amb fondant. Ni tinc corrió tan gran, ni un marbre suficient gran a la cuirna per a estirar tot aquest fondat, així que un dia, sense més ni més, s’em va encendre la bombeta i vaig decidir tapar-lo a tires en lloc de en una única capa. Una solució que implica una mica més de feina però molt pràctica. J

El pastís era un MSC amb almívar de taronja, farcit de confitura de maduixa i de Swiss Merengue de taronja. (Res de xocolate a petició expressa), que pesava casi 12 Kg. Tan gran que quasi no passa per la porta de la cuina.

Espero que us agradi


1 comentaris:

Rosa ha dit...

Els Simpson són els meus personatges favorits, els nens deurien estar encantats amb la festa dels Policies i amb aquest fabulós pastís, obra de la fabulosa Lourdes. Iniciatives que fan somriure mereixen un emocionat aplaudiment.

 
template by suckmylolly.com