dimarts, 13 de desembre del 2011

Auriculars DJ per a pastís


Mai no m’havíen fet un encàrreg amb tanta anticipació com la Raquel, que abans de l’estiu em va demanar una tarta de DJ per desembre, com la que havía preparat per en Miquel Àngel. Doncs malgrat el temps d’anticipació no la vaig poder preparar doncs no ens cuadrava l’agenda.
El cas és que la Raquel necessiva el pastís pel dimarts, festiu i jo vaig aprofitar el cap de setmana, li vaig afegri un pont i varem marxar lluuuny. Per a que la Raquel tingués el pastís el dimarts, jo l’havia de deixar a punt el dijous per entregar-la el divendres. Massa temps per un pastís.

Així que després de proves, de donar-hi voltes i més voltes a possibles solucions, la Raquel va optar per la proposta de preparar algun detall en pasta de goma i possar-hi ella mateixa el pastís.
Així que aquest és l’encàrreg més extrany que he fet mai, una tarta de DJ sense tarta!!

Vaig preparar els cascso segons les indicacions de la Raquel i un CD segons la meva inspiración. Per a donar-hi els reflexos típics dels CD hi vaig afegir una capa de porporina un cop sec. Aquest és el resultat. Us adjunto també una foto del pastís que la Raquel va comprar per a celebrar el 40 aniversari del David. I és que la celebració s’ho mereixia.

Malgrat algun que altre entrebanc amb la integritat de l’obra, al David li va encantar i no es van voler menjar els cascos, per a guardar-los com a record.

Felicitas!!

 
template by suckmylolly.com