dimarts, 12 de març del 2013

Pastís Bolso per a Ariadna


Hola,


Fa uns dies la Encarna, la mare de l’Ariadna, em va que li preparés el pastís d’aniversaria a  la seva filla.

No tenia molt clar com volia el pastís. La premisa era…”que sea original”. Amb aquesta informació i tenint en conte que l’Ariadna cumpleix 13 anys, donant-li voltes al tema, varem acabar decidint un pastís relacionat amb la moda, o un viatge d’idiomes, de colors vius… I a partir d’aquí un “prefiero que sea sorpresa”

 
Ja he dit alguna vegada que m’agrada quan em diuen que confien amb mi i que faci el que em sembli, per que aleshores puc fer el pastís al meu estil i em sento més lliure de fer i desfer, però quan ademés et demanen que sigui sorpresa, sents que no pots fallar…

Així que em vaig decidir per un pastís amb forma de bolso, amb els colors de la bandera de Regne Unit (evitant una mica el vermell, per a que no sembés del Barça). Hi vaig possar unes perletes per a donar-hi un aire més xic i un cop acabat el vaig pintar per sobre amb una mica de margarina per a que fos molt lluent i semblés de xarol.  

El pastís era un MSC de vainilla, farcit de crema de mantega amb vainilla.
 
Aquest és el resutltat, espero que us agradi,

 
Moltes felicitats Ariadna.!!
 


divendres, 8 de març del 2013

Pastís Snowboard


La setmana passada va ser l’aniversari del Nil.
Mentres li donava voltes al tema del pastís, ell només es queixava de tiretes a tot arreu de l’última sessió de snowboard.

Així que vaig decidir fer-li un pastís relacionat amb l’snow i clar com que el més divertit solen ser les caigudes, vaig pensar que estaria bé, que fos d’una caiguda.

El pastís estava inclinat per simular la baixada i el nen agafat al precipi abans de caure. He d’admetre que sóc incapaç de possar cara de pànic a una figura de pasta de goma, i el nino va quedar la mar de content i feliç amb el seu somriure, enlloc d’aterrit!!

El pastís era un msc farcit del garnatxe de xocolata. El preferit del Nil.

Moltes Felicitats, xavalote i que disfrutis dels 13!!!

 


 
template by suckmylolly.com