dijous, 5 de juny de 2014

Galetes Brodats


Un dia gastant temps per internet, vaig veure unes galetes que imitiven els bordats i/o el punt de creu que tant havia vist a casa, i em vaig quedar bocabadada.

Ara fa uns dies, no sé per que em va tornar la imatge al cap, i vaig decidir que ho havia de provar i aquest és el resultat.

Em pensava que el més difícil seria emplenar els quadradets per fer el dibuix, però no ha estat així, la quadrícula ha estat el veritable repte. Amb una boquilla del 1, quan no s'obturava, es trencava el fil de glassa i si no quedava tort. Crec que si en una galeta hi ha  unes 40 línees en puc haver fet 60 o 70. Però és com tot, un cop t'hi posses mica en mica agafes trassa i la cosa millora.

Espero que us agradin!


2 comentaris:

Rosa ha dit...

Mare meva!! això no són galetes, sinó una filigrana. Per Nadal en penjaria a les cortines, o les posaria els preciosos jocs de cafè que tant m´estimo. Lourdes, ets SUPER.

casaldestiujjortiz ha dit...

Quina bona pinta Lourdes! Com trobem a faltar els teus dolços a l'Ortiz! Molts records de la Consuelo i la Patrícia (que és la que escriu) des de el nou bloc del casal del cole! No dubteu en visitar-nos si us deixeu caure per Sant Andreu!

 
template by suckmylolly.com