Hola,
L’altra dia vaig haver de baixar a Barcelona, i ja que hi
era, vaig aprofitar per badar en un parell de botigues. I badant, badant vaig
trobar la pasta de Mojito de Home Chef
que feia temps que buscava sense trobar-la
Un cop a casa,
barrinava en què estrenar-la. Uns cupcakes em semblava poc refrescant, i
no volia encendre el forn, així que i
se'm va acudir un Semifred de Mojito.
Al no tenir ni trobar cap recepta, doncs imaginació al
poder, i recepta nova.
Van quedar molt bons, i refrescants. Objectiu aconseguit.
Us posso la recpeta per a 10 racions,
QUE CAL COMPRAR.
500 gr de nata per muntar
5 ous
3 llimes
60 gr de pasta de Mojito Home Chef (4 cullerases aprox)
250 gr de sucre (o l’equivalent d’edulcorant que pot ser de
taula ja que no s’ha de coure)
8 fulls de gelatina
COM FER-HO
Posar a hidratar la gelatina
Muntar la nata i reservar
Separar les clares dels rovells. Muntar les clares i
reservar
Batre els rovells amb el sucre fins que despumi.
Afegir a les mescla rovells-sucre el suc i la ratlladura de
les llimes, i la pasta de Mojito (si us agrada fort, en poder afegir més
quantitat)
Un cop hidratada la gelatina, escórrer i diluir en 3
cullerades d’aigua calenta. Posar en un bol gran i afegir-hi lentament la mescla
dels rovells. Un cop ben barrejat.
Afegir la nata i les clares i remenar amb compte per a que no baixi molt de
volum
Posar en motlles, si son dels que es separa la paret del
fons millor. Deixar refredar 2 hores.
Desemmotllar i servir
Fàcil, ràpid, sense gluten, sense sucre i el més important
aquest dies, sense passar calor
Nota : La pasta de
mojito porta sucre i glucosa, però com que es fa servir molt poca quantitat pot ser tolerable pels diabètics
1 comentaris:
Amb un d´aquets mojitos ja pot fer calor.
Fantástic per sorprendre amb algo diferent a les nostres amigues de sempre. Molt bé.!!
Publica un comentari a l'entrada