En mig d'aquestes festes, entre galetes i torrons, també hi pot haver temps per a postres menys nadalencs.
Així que m'he decidit per la tarta de Santigo, això sí, sense glúten.
Apunto la recepta:
- 4 ous
- 250 g d'ametlla en pols (com que a mi m'agrada qeu no quedi la massa superfina, hi posso 200 d'ametlla en pols i 50 de granet d'ametlla)
- 250 g de sucre + 30 gr sucre glas per a decorar
- canyella i ratlladura de llimona
Tarta Santiago s/glúten |
En un bol gran es baten els ous i el sucre.Quan comencin a espumar, s'hi afegeix la resta d'ingredients, o sigui, les ametlles, la canyella i la ratlladura de llimona i es remena fins que quedi homogeni.
es possa en un motlle previament engreixat i es cou al forn a 180 C uns 30 minuts.
Es retira del forn i s'espolvoreja en sucre glas i ja està.
Jo enlloc d'una tarta gran, vaig fer tartaletes petites, ja que eren per menjar dempeus a la pausa del matí de la feina, i era més senzill que fer una tarta gran i tallar-la, però evidenment es pot fer una tarta gran.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada