Hola,
La veritat és que tinc el tema del blog una mica abandonat. Però tot té una explicació que ja veureu més endevant.
Com que ja es poden trobar maduixes a les fruiteries a un preu “raonable”, fa uns dies vaig fer aquesta mus de maduixa sense sucre.
És un postre fàcil, ràpid i molt bo, i es tracta d’una versió del típic “maduixes amb nata”.
Posso la recepta: (per a 3 racions)
- 150 gr de maduixes
- 200 de nata líquida per a montar (35% min MG)
- 80 gr de sucre o l’equivalent en edulcorant (líquid o en pols)
Com es fa:
Es netegen, tallen i trituren amb la batedora les maduixes. Si es vol s’en pot reservar les més maques per a decorar.
En una altra recicpient es monta la nata amb el sucre o l’edulcorant.
Es possa el puré de maduixes en un bol gran, (si no hem separat maduixes per a la decoració, podem guardar un parell de cullerades del puré per a donar-hi el toc final). S´hi afegeix la nata per sobre i es barreja amb compte amb una batedora de ma.
Ja només queda omplir el recipient on es vol servir amb la mescla, copes de gelat, de cava, gots de “zurito”…; decorar-ho amb les maduixes o amb el puré, i guardar-ho a la nevera fins el moment de servir-ho, mínim 2 hores.
Aquesta recepta és una mica especial per a mi, doncs amb la seva versió “light” , subtsituint la nata montada per clara d’ou, vaig guanyar, ara fa uns anys, un concurs dels supermercats Eroski i van grabar un programa de la tele on la preparava amb “l’ajuda” de la Mireia Carbó. Va ser una experiència molt interessant i divertida. Ah!, Ja vaig pagar als sicaris corresponents per a que el.liminessin totes les còpies del video dels arxius.
1 comentaris:
Una estrella molt refrescant que ningú deixarà al plat.
r/
Publica un comentari a l'entrada