dilluns, 27 de desembre de 2010

Tarta Santiago sense glúten

En mig d'aquestes festes, entre galetes i torrons,  també hi pot haver temps per a postres menys nadalencs.
Així que m'he decidit per la tarta de Santigo, això sí, sense glúten.

Apunto la recepta:

  • 4 ous
  • Tarta Santiago s/glúten
  • 250 g d'ametlla en pols (com que a mi m'agrada qeu no quedi la massa superfina, hi posso 200 d'ametlla en pols i 50 de granet d'ametlla)
  • 250 g de sucre + 30 gr sucre glas per a decorar
  • canyella i  ratlladura de llimona
S'escalfa el forn a180 C.
En un bol gran es baten els ous i el sucre.Quan comencin a espumar, s'hi afegeix la resta d'ingredients, o sigui, les ametlles, la canyella i la ratlladura de llimona i es remena fins que quedi homogeni.

es possa en un motlle previament engreixat i es cou al forn a 180 C uns 30 minuts.

Es retira del forn i s'espolvoreja en sucre glas i ja està.

Jo enlloc d'una tarta gran, vaig fer tartaletes petites, ja que eren per menjar dempeus a la pausa del matí de la feina, i era més senzill que fer una tarta gran i tallar-la, però evidenment es pot fer una tarta gran.

 
template by suckmylolly.com