dijous, 22 de març de 2012

Pastís de vi

Fondant Barrril vi
Aquest és un pastís fet amb vi, per a una noia que es dedica a fer això, a fer vi, no a fer pastissos.
El dia a dia de la Cèlia està molt relacionat amb el món del  vi, així que vaig pensar que el seu pastís podria estar relacionat amb aquest tema, i li vaig preparar la bota que veieu. He de dir, que aprofitant una recepta que em va passar fa anys una companya alemana, el pastís també estava el.laborat amb vi.

Us posso la recpeta del pastis que ademés estava farcit amb Swiss Merengue Butter Cream de taronja i banyat amb almíbar de taronja. Vi i taronja: una combinació molt bona!!

Qué necessito ?

4 ous
un polsim de sal
200 mantega
200 g sucre
1 sobre sucre avainillat

1 sobre de llevat
250 g farina
150 ml de vi negre
1 cullaradeta de café de cacao
2 cullarades grans de rom (opcional)
100 g fideus de xocolata.

 Com ho faig?
Montar les clares i la sal a punt de neu.
En una altre recipient, batre la mantega, afegir-hi el sucre, el sucre avainillat. Quan la massa sigui homogènia, afegir-hi els rovells un a un, la farina amb el llevat. Seguir remanant i afegir-hi la resta d’ingredients: el vi, el cacao, el rom i els fideus de xocolata.
Afegir a aquesta massa , les clares que ja havíem montat previament. I remanar amb compte de no desmontar les clares.  Abocar dins del motlle engreixat 
Coure a forn preescalfat a 170º durant 1:20 min aprox, o fins que el pa de pessic estigui cuit.
Malgrat tenir vi, el poden menjar els nens ja que amb la cocció el vi s’evapora. Jo no hi vaig possar el rom, pel tema dels nens i també queda molt bé

La Cèlia va estar molt contenta amb el pastís: Felicitats un any més, Vecina!!

1 comentaris:

Rosa ha dit...

Aquest pastís
és una preciositat, em forma de barrilet, amb la seva aixeta i tot!! segur que la vecina es deuria emocionar.
Per molts per ella i per tots.

 
template by suckmylolly.com