dimecres, 29 d’octubre del 2014

Pastís Blonda



La Festa Major sempre són uns dies molt atabalats i amb poc temps per a la rebosteria, però no es pot deixar passar el concurs de pastissos, encara que només sigui per fer ambient. Així que el pastís ha de ser ràpid, fàcil de fer i una mica original.

Aquest any, i veient per les Xarxes el boom del Sugar.veil, vaig decidir fer una tarta Sacher amb una decoració d’aquesta glassa elàstica
La recepta la vaig treure del blog. “El taller de reposteria” i he de dir que és una recepta que funciona, ara vaig ser incapaç de treballar amb boquilla per que la massa em va quedar massa viscosa, però va ser ideal per a fer-ho amb plantilles. Un cop agafes una mica de traça és fàcil de treballar.
 



La flexibilitat de la glassa depèn molt de la humitat que tingui, O sigui que si us queda amb poc cos, heu de deixar-la assecar una mica més, i si us queda molt rigida, la podeu posar a sobre d’un paper de cuina una mica humit. A algun lloc vaig llegir que es podia assecar al forn a temperatures baixes, però és més difícil de controlar el resultat final, jo l’he deixat assecar d’un dia per l’altre

Aquí us poso les fotos dels resultats.

1 comentaris:

Rosa ha dit...

No tant sols ha de estar molt bo sinó que fa molt goig, ideal per un berenar amb les fades del bosc. Les fades surten a buscar bolets i cireretes de arbós, mentre el pastís es cou al forn i les maretes fan galetes com fulles seques, amb xocolata i admetlles. Dolça tardor.

 
template by suckmylolly.com