divendres, 3 de febrer de 2012

Pastís Teatre

Hola


Aquest és el pastís que he preparat per a la celebració de l’aniversari de la Imma,

Com podeu deduir a la Imma li encanta el teatre i participa en una companyia amater.

Fondant Teatre
Volia fer un escenari, i la veritat és que no acabava de tenir clar, com fer-lo. Vaig trobar una imatge d’un pastís de Queen of Cakes  i vaig decidir treballar sobre aquella idea.

Al final va quedar molt semblant, pot ser inclús massa, però es que cada innovació que li possava, no m’agradava tant com l’original, així que fent i desfent, va quedar així:

El pa de pessic era un MSC amb xocolata negra i almívar de taronja. El farcit era un ganaxé de xocolata blanca.

Les receptes ja les coneixeu d’anteriors pastissos, però com que me l’heu demanat aquí els posso.

Pa de  pessic

240 gr de margarina
240 gr de sucre
4 ous
240 gr de farina
1/2 sobre de llevat
120 gr de xocolata negra


Ganaxé de xocolata blanca
300 gr de xocolata blanca

200 gr de nata líquida per a montar

Preparem el pa de pessic:
Batre la margarina amb el sucre


Afegir-hi els ous un a un remanant bé.Afegir la farina, el llevat de mica en mica i remanant amb compte. Afegir la xocolata previament fosa al microones (3-4 minuts a 600W)

Coure al forn pre-escalfat, a 170º durant 30-35 minuts o fins que estigui cuit.

 
Preparem el ganaxé.

Fondre la xocolata al bany Maria o al microones i afegir-hi la nata calenta (sense qeu hagi arrivat a bullir). Remanar fins a obtenir una massa homogènia.
DEixar repossar i quan sigui fred, montar-ho amb la batedora elèctrica. (millor si es prepara el dia abans, i es monta al dia següent).


 Espero que us hagi agradat.

Moltes Felicitats Guapa, i ves preparant el camí que de seguida t’atrapo!!

3 comentaris:

Ana María ha dit...

Muy divertida la tarta, y las flores muy bonitas, yo quiero hacer otra de flores, pero nunca he probado a hacer rosas, con qué las has hecho?

Un besote muy grande.

Ana María.

Pastissos i més ha dit...

Hola Ana,

Gracias guapa.

Las flores las he hecho con pasta de modelar (mitad pasta fondant + mitad pasta goma). Si necesitas la receta, te la paso.

Te paso el enlace del video de cómo modelarlas,(http://www.youtube.com/watch?v=ig6dQ43u-LY) aunque cuando hice unas rosas para unos cupcakes me gustó más el resultado, igual tenía mejor día. Así que te paso también este enlace. (http://www.videojug.com/film/how-to-make-fondant-roses)

Si tienes cualquier duda...

Joieria Monfort ha dit...

Gràcies per la recepta Lourdes!!! Us puc garantir que era boníssim!!!!

 
template by suckmylolly.com