divendres, 22 de juny del 2012

Bob Esponja del Barça

Hola,
Bob Esponja del Barça
Aquesta setmana el Pau, un veí i company de classe del meu fill petit, ha celebrar el seu aniversari.: 8 anyets!!
Els seus pares em van dir que miraríen de quin motiu li faria més il.lussió el pastís i finalment el guanyador va ser el meu “amic” el Bob Esponja. No sé si he dit mai que no m’agraden gens aquests dibuixos, però no sé que deuen tenir que a tots els nens els hi encanten.
Malgrat tot m’ho vaig passar geniarl preparant-lo. Com que no teníen molt clar quants nens i adults hi hauria a la festa, vaig decidir preparar un  pastís que fos el Bob Esponja, no un pastís decorat amb motius del Bob que havía fet en ocasions anteriors,

Vaig preparar  amb um pa de pessic rectangular gran (per uns 25-30) i si finalment eren menys sempre es podia retallar i com que la decoració l’havia de fer el dia abans, podía ajustar les mides fàcilment.
Una tarda, mentres decidia com fer el pastís, el Pau va trucar a la porta de casa tot vestit del Barça i aleshores ho vaig veure clar, faria el Bob Esponja vestit del Barça. Els pares volíen sorprendre al nen i jo els volia sorprendre a ells.
Aquest ha estat el resultat. He de dir que realment els vaig sorprendre i van estar molt contents amb el pastís.
Moltes Felicitats Pau!


 

1 comentaris:

Rosa ha dit...

FELICITATS, NO M´EXTRANYA QUE TOTHOM ESTIGUÉS CONTENT AMB EL PASTÍS.
HAIG DE CONFESSAR, QUE M´AGRADA EL BOB. Suposo que per em recorda el fregall de rentaplats que vaig utilitzar molts anys.

 
template by suckmylolly.com