diumenge, 19 de juliol del 2015

Recepta Semifred de Mojito

Hola,
L’altra dia vaig haver de baixar a Barcelona, i ja que hi era, vaig aprofitar per badar en un parell de botigues. I badant, badant vaig trobar la pasta de Mojito  de Home Chef que feia temps que buscava sense trobar-la

Un cop a casa,  barrinava en què estrenar-la. Uns cupcakes em semblava poc refrescant, i no volia encendre el forn, així que  i se'm va acudir un Semifred de Mojito.
Al no tenir ni trobar cap recepta, doncs imaginació al poder, i recepta nova.
Van quedar molt bons, i refrescants. Objectiu aconseguit.
Us posso la recpeta  per a 10 racions,

QUE CAL COMPRAR.
500 gr de nata per muntar
5 ous
3 llimes
60 gr de pasta de Mojito Home Chef (4 cullerases aprox)
250 gr de sucre (o l’equivalent d’edulcorant que pot ser de taula ja que no s’ha de coure)
8 fulls de gelatina

COM FER-HO
Posar a hidratar la gelatina
Muntar la nata i reservar
Separar les clares dels rovells. Muntar les clares i reservar
Batre els rovells amb el sucre fins que despumi.
Afegir a les mescla rovells-sucre el suc i la ratlladura de les llimes, i la pasta de Mojito (si us agrada fort, en poder afegir més quantitat)
Un cop hidratada la gelatina, escórrer i diluir en 3 cullerades d’aigua calenta. Posar en un bol gran i afegir-hi lentament la mescla dels rovells.  Un cop ben barrejat. Afegir la nata i les clares i remenar amb compte per a que no baixi molt de volum
Posar en motlles, si son dels que es separa la paret del fons millor. Deixar refredar 2 hores.

Desemmotllar i servir

Fàcil, ràpid, sense gluten, sense sucre i el més important aquest dies, sense passar calor

Nota :  La pasta de mojito porta sucre i glucosa, però com que es fa servir molt  poca quantitat  pot ser tolerable pels diabètics
Nota 2. Si no tens pasta de mojito, es pots fer servir 6 llimes en lloc de 3, una mica de menta triturada i un gotet de rom. En lloc de 8 fulls de gelatina, fes servir 9 . Les quantitats les pots ajustar en funció dels teus gustos

dilluns, 18 de maig del 2015

Pastís Flors per la Salvija

Hola,


Fa uns dies va ser l'aniversari de la Salvija, i els companys d'escola li van organitzar una festa sorpresa.
Cada nen o nena, era l'encarregat d'alguna cosa i el Jan va demanar encarregar-se del pastís. Em va sorprendre com nens de 10,11 i 12 anys es van organitzar tots sols per a muntar la festa; local, begudes, menjar, regal, pastís...

Els nens ho tenien clar, volien un pastís amb flors i amb el nom de la Salvija. Pel tema del gust del pastís la cosa ja va ser més complica, però finalment, es van decidir per la xocolata.

Com que la festa era el diumenge i per raons d'agenda el pastís havia d'estar llest el divendres, vaig farcir-lo de Buttercream de cacau, que aguanta millor que la garnaxe de xocolata.

Aquest és el pastís acabat.

Fins aviat i moltes felicitats, Guapa!!!





divendres, 27 de març del 2015

Pastís noces Rosa Mari i Jordi. Margarides i Hortènsies

Bufff. Acabo de ser conscient que no és que tingués el blog abandonat, el tenia superabandonat.

Aviam si em torno a organitzar i de mica en mica el posso al dia.

Aquesta entrada em fa molta il.lussió, ja que es per possar un pastís de noces. Les celebracions i aniversaris són bon motius per fer un pastís, però els neixaments i els casaments, són més emotius, ja que hi ha sempre moltes emocions darrera.

La Rosa Mari i el Jordi es van casar fa uns dies, i em va demanar que els hi preparés el pastís.
Com que els hi agradaven totes les propostes, vaig pensar que costaria que es decidissin, però no va ser tan difícil, o potser sí, ja que amb un parell de dies, em van dir que volíen un pastís en forma de cor, que tingués una cinta vermella.
Jo els hi vaig propossar afegir flors, les mateixes que portés la Rosa a la toia, i hi van estar d'acord.
El pastís no podia tenir res amb xocolata negra ni fruits secs, així que van triar la xocolata blanca, i un almibar de vainilla.

He de dir que un pastís tan gran, necessita organització i planificació, però no va ser tant complicat com em pensava que pogués ser, o pot ser vaig tenir sort, i no s'em va torcer gaires coses.

Aquest és el pastís. La cinta en lloc de vermella va ser granate, ja qeu les estovalles que en principi van pensar en vermell, van acabar sent granates.

Quan em van dir que la toia portaria hortènsies blanques, vaig deixar anar  algún renec, però res és impossible. La sencillesa de les margarides, va compensar la preocupació de les hortensies.

Aquest és el resultat.

Moltes Felicitats Nois!!!



dimecres, 29 d’octubre del 2014

Pastís Blonda



La Festa Major sempre són uns dies molt atabalats i amb poc temps per a la rebosteria, però no es pot deixar passar el concurs de pastissos, encara que només sigui per fer ambient. Així que el pastís ha de ser ràpid, fàcil de fer i una mica original.

Aquest any, i veient per les Xarxes el boom del Sugar.veil, vaig decidir fer una tarta Sacher amb una decoració d’aquesta glassa elàstica
La recepta la vaig treure del blog. “El taller de reposteria” i he de dir que és una recepta que funciona, ara vaig ser incapaç de treballar amb boquilla per que la massa em va quedar massa viscosa, però va ser ideal per a fer-ho amb plantilles. Un cop agafes una mica de traça és fàcil de treballar.
 



La flexibilitat de la glassa depèn molt de la humitat que tingui, O sigui que si us queda amb poc cos, heu de deixar-la assecar una mica més, i si us queda molt rigida, la podeu posar a sobre d’un paper de cuina una mica humit. A algun lloc vaig llegir que es podia assecar al forn a temperatures baixes, però és més difícil de controlar el resultat final, jo l’he deixat assecar d’un dia per l’altre

Aquí us poso les fotos dels resultats.

divendres, 24 d’octubre del 2014

Galetes en forma de pastís

Després de la bogeria dels mesos d’agost i setembre, sembla que tot va tornant a la normalitat i he trobat temps per a actualitzar una mica el blog, que ja va sent hora.

Fa unes setmanes va ser  la festa Major d’Arbolí i vaig preparar unes galetes que formaven part del record de participació. Evidentment les galetes tenien forma de pastís, però com en el concurs mai no hi ha 2 pastissos iguals, vaig voler que cada galeta fos diferent.

Us poso les fotos d’algunes. 
 










diumenge, 27 de juliol del 2014

Pastís Gerberes Vermelles

Fa uns dies va ser l'aniversari de la Nuri, ni més ni menys que 75 anys!!
Només amb un dia d'anticipació no hi havia temps de fer un pastís molt complexe, encara que tampoc hagués fet per ella, així que em vaig decidir per  un pastís simple amb unes gerberes ben vermelles, gerberes per que sempre em porta flors de l'hort i ben vermelles, segur que qui la coneix ja sap per qué.

El pastís era un MSC amb almívar de mandarina amb crema de mantega i mandarina. Molt refrescant.

Al vespre va treure el pastís a la plaça i ens el varem menjar entre tots els que estàvem al poble. Va ser un gran vespre.

Moltíssimes felicitats Nuri.


diumenge, 13 de juliol del 2014

Cupcakes Queviures

Hola,

Avui us porto les fotos d'uns cupcakes que vaig preparar per a dues celebracions en una: l'aniversari de la Magdeta  i la inaguració de la seva botiga.  Ja tenim botiga!! Quin luxe tenir pa i carn al poble!!. Ademés de moltes altres coses!!

Així que vaig fer preparar uns cupcakes de llimona amb crema de mantega de llimona amb decoracions de productes que podem trobar a la botiga.

Molta sort en aquest projecte, Magdeta!!





 

 



 
template by suckmylolly.com